Kontakt
Er du interesseret eller har du spørgsmål, så ring eller mail os endelig på nedenstående:
Vi bliver i øjeblikket glædeligt overvældet af henvendelser fra alle jer dejlige kunder og TAK for det! Vi kan give dig den bedste service, hvis du først sender os en forespørgsel gennem hjemmesiden. I forespørgslen kan du skrive at du gerne vil ringes op og så kan vi os få en snak 🙂 Mange tak!
Venter du svar fra os, så tjek også dit spamfilter – det hænder at vi lander der.
Følg dette link for at sende en forespørgsel.
Åbningstider på telefonen*:
- Mandag – Fredag: Kl. 9-16
- Weekend og Helligdage: Lukket
*Ringer du vedrørende en catering der finder sted uden for åbningstid, tryk 1 i omstillingen
Frederik
Ansvarlig for administration. Tag også fat i Frederik hvis du har et street food koncept vi skal have med.
Henvend dig til Frederik, for strategiske partnerskaber eller spørgsmål vedr. bogholderi.
Hvad er din bedste street food oplevelse?
I Oktober 2018 var jeg i San Francisco og besøgte i den forbindelse, Off The Grid, en virksomhed der på samme vis som Rebel Food, lever af at kuratere street food. Her fandt jeg på deres populære, Fort Manson marked, frem til HOT BIRD! Det er Nashville inspireret Fried Chicken Sandwiches og har sneget sig ind på en klar top 3 over det bedste street food jeg nogensinde har indtaget.
Sigurd
Ansvarlig for gastronomisk udvikling
Henvend dig til Sigurd, hvis du har en foodtruck eller madcykel og vil være en del af vores fællesskab.
Hvad er din bedste street food oplevelse?
I 2018 var jeg i Marrakesh, Marokko, hvor jeg stiftede bekendtskab med Tangier. En lerkrukke som fyldes med kød, grønt, krydderier og fond eller vand og derefter bliver langtidstilberedt i bålet ved den lokale hamam. Traditionen foreskriver at man går på gaden fra slagter, til grønthandler, til krydderihandler og får hver forhandler til at proppe ens ønsker ned i krukken. At aflevere vores Tangier ved den lokale hamam bestyrer, slentre rundt i 3-4 timer i tålmodighed og vente på at den blev færdig og derefter åbne for låget og dykke ned i krukkens herligheder er den absolut langsomste, men også en af de bedste street food oplevelser jeg har haft.
Andrea
Ansvarlig for salg og booking for private og virksomheder
Henvend dig til Andrea, hvis du har spørgsmål vedrørende salg og bookinger.
Hvad er din bedste street food oplevelse?
Tilbage i 2017 var jeg i Cambodia med en veninde og på vores sidste aften var vi på et natmarked i Phnom Penh, hvor vi fik en simpel men lækker nudel ret, som blev nydt mens solen gik ned og siddende på tæpper, som var lagt ud i stedet for borde og stole. Langsomt livede markedet op og blev fyldt med aktivitet og mennesker. Omgivelserne, selskabet og maden til sammen var den perfekte street food oplevelse!
Vil du lave street food med Rebel Food?
Rebel Food har åbent for tilmelding til street food-sæsonen 2024, og kunne du tænke dig at blive en rebel sammen med Rebel Food, så send os en ansøgning.
Når du bliver medlem af Rebel Food, så bliver du også en del af et street food-fællesskab, hvor mad, mennesker, viden og oplevelser er tæt forbundne.
Derfor søger vi mennesker som er samarbejdsvillige; er udviklingsorienterede; ønsker at dele ressourcer; udveksle erfaringer og hjælpe deres street food-kollegaer, så vi alle sammen kan blive bedre.
Før du bliver en del af Rebel Food og en rigtig rebel, vil vi gerne sikre os, at vi passer sammen, så standarden af street food og humøret er højt på alle vores street food-markeder. Derfor beder vi dig at læse vores street food-manifest, så du ved hvad vi kigger efter i gode street food-aktører.
STREET FOOD-MANIFEST
Rebel Food ønsker at højne niveauet og kvaliteten for street food i København
Derfor har vi forfattet et street food-manifest med 6 kriterier, som skal sikre, at kvaliteten i den gademad, som vores aktører serverer, er så høj som mulig. Manifestet er først og fremmest blevet anvendt i hvervningen af nye street food-aktører, så de gør sig nogle tanker om deres egen mad og hvor vi gerne vil hen med street food. Det er en start og vi påstår ikke at det er perfekt, men det sætter forhåbentlig skub i en generel udvikling og kvalitetssikring af gademad i København!