Om Rebel Food
Inspireret af street food-kulturer verden over, iværksætteri og en intens madglæde stiftede Sigurd og Frederik i 2014 Rebel Food – som en platform for at udbrede food trucks og street food-kultur her i Danmark.
Siden da har vi gjort alt, hvad vi kunne, for at hæve barren for, hvad man kan forvente af en food truck. Og i al beskedenhed mener vi, at Rebel Food i dag repræsenterer nogle af de absolut bedste food trucks, du kan booke til en fest i Danmark.
I dag er vi stadig dybt involveret i udviklingen af retterne – og du finder os stadig ofte i vognene, hvor vi serverer direkte ud af lugen i varmen fra grillen. Både fordi vi ikke kan lade være, og fordi vi mener, at man kun kan kuratere street food, hvis man også forstår det i praksis.

Rebel Foods manifest
Vi har formuleret et street food-manifest med seks klare kriterier, der skal sikre høj kvalitet i den mad, vores food trucks serverer. Manifestet fungerer som et pejlemærke – især når vi rekrutterer nye food truck-partnere – og inviterer dem til at reflektere over både deres egen mad og den retning, vi ønsker for street food i Danmark.
Det er ikke en facitliste, og vi påstår ikke, at det er perfekt. Det er forsøg på at løfte niveauet og sætte gang i en bredere samtale om kvalitet og ansvarlighed i street food og fra food trucks i Danmark.
1. Originalitet
Vi hylder originale og nyskabende street food-koncepter, der ikke findes på hvert et gadehjørne.
2. Præsentation
3. Råvarevalg
4. Udtryk
5. Ansvarlighed
6. Produktion

Vi fejrer 10 års jubilæum
10 år med fedtede fingre.
Siden 2014 har vi været på mission: at gøre eventcatering mere smagfuld, fleksibel og mindeværdig. I dag står vi med et stærkt netværk af food trucks, dygtige madaktører og hundredevis af events bag os. Rebel Food er ikke bare mad – det er stemning, duft, nærvær og gastronomi serveret direkte til dine gæster.
... og vi er stadig sultne efter mere.