Ofte stillede
spørgsmål
Praktisk
Dit afsnit går her
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Hvad er en tasting?
Vores all-time mest populære format kalder vi for “tastings”. Her serveres en række mindre anretninger, som tilsammen udgør måltidet. Gæsterne summer rundt og smager maden fra de forskellige verdenskøkkener, som løbende tilbereder maden så den er frisk og varm fra start til slut.
Hvor meget strøm bruger en foodtruck?
Alt efter hvilken vogn og hvor mange vi skal komme med, vil vi bede om en eller flere fra nedenstående liste:
230v m. tre ben (almindelig husholdningsstrøm)
16-3 AMP 230V BLÅ CEE (Stikket har 3 pinde og 1 fase)
16-5 AMP 400V RØD CEE (Stikket har 5 pinde og 3 faser)
32-5 AMP 400V RØD CEE (Stikket har 5 pinde og 3 faser)
Mange af vognene laver mad med gas, så har I ikke så meget strøm, så kan vi sammensætte en menu som giver mening med det som er til rådighed.
Skal en foodtruck bruge vand?
De fleste af vores trucks har en vandtank som er fyldt op hjemmefra. De andre skal bare have adgang til en almindelig håndvask med sæbe og et tørt håndklæde til rådighed.
Hvordan håndterer I allergier?
Med tasting menuer kan vi nemt favne langt de fleste allergener og kostpræferencer blandt jeres gæster. Det sker helt naturligt i sammensætningen af menuen i sit udgangspunkt. Vi skilter tydeligt ved de enkelte food trucks og der kan altid spørges ind til maden og indhold i de enkelte køkkener.
Vi kan ikke garantere at der ikke er spor af allergener i maden.
Hvad gør vi med skraldet?
Vi håndterer det skrald som produceres inde i trucken og jeres personale sørger for opstilling og tømning af spande på pladsen. I kan også lade os tage hånd om jeres skrald. For få skraldespande som bliver for hurtigt fyldt og for sjældent tømt. Få en bæredygtig skraldehåndtering til jeres arrangement. Vi sorterer skrald i almindeligt, bio, plast og pant.
Festen
Dit afsnit går her
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Hvordan planlægger man en fest?
Læg ansvaret for jeres event i vores hænder. Vi står for planlægning, afvikling og efterbehandling af jeres event. Vi sætter vores viden, erfaring og netværk i spil. Selvfølgelig i dialog med jer. Ønsker I selv at stå for noget af det, så kan vi også tilbyde faglig sparring til jeres festudvalg, så I kommer godt i mål med helhedsoplevelsen.
Hvordan undgår man kø ved en foodtruck?
Når vi estimerer antallet af food trucks til jeres event, så har vi nogle regneregler der gør at vi ved at alt mad, som er bestilt i forvejen, kan nå at blive langet over disken på den tid som er til rådighed.
Derudover har vi rigtig god erfaring med at skabe et endnu bedre flow, hvis gæsterne udstyres med madbilletter. Så giver gæsterne sig god tid til at ose inden de beslutter hvilke tastings lige er noget for dem og de kan ikke samle en stor bunke, så dem bagerst i køen skal vente længere end vanligt. Vi kan stå for at uddele disse til jeres gæster – bare sig til og så laver vi et tilbud til jer.
Kan I hjælpe med at anskaffe borde og bænke til os?
Ja det kan du tro! Vi kan også hjælpe med telte og andre løsning til skabelse af miljøet omkring festen.
Skal vi selv stå for tallerkener og bestik?
Nej. Vi har alt service med, som skal bruges til de enkelte retter og det er selvfølgelig bionedbrydeligt!
Hvad med personale?
Vi stiller med alt personale vi har brug for, for at give jeres gæster en god oplevelse af de varer, som er bestilt hos os. Hvis I skal bruge personale derudover, så står I selv for det. Vi hjælper selvfølgelig gerne med gode kontakter hertil.