Kontakt os

Er du interesseret eller har du spørgsmål, så ring eller mail os endelig på nedenstående. Venter du svar fra os, så tjek også dit spamfilter – det hænder at vi lander der.

Mail: booking@rebelfood.dk
Telefon: 71741130

Åbningstider for telefon
Mandag – Fredag: Kl. 9-16
Weekend & Helligdage: Lukket

Ringer du vedrørende en catering der finder sted uden for åbningstid, tryk 1 i omstillingen

Frederik

Frederik er ansvarlig for administration. Tag også fat i Frederik hvis du har et street food koncept vi skal have med. Henvend dig til Frederik, for strategiske partnerskaber eller spørgsmål vedr. bogholderi.

Bedste street food oplevelse
Jeg var i San Francisco og besøgte i den forbindelse, Off The Grid, en virksomhed der på samme vis som Rebel Food, lever af at kuratere street food. Her fandt jeg på deres populære, Fort Manson marked, frem til HOT BIRD! Det er Nashville inspireret Fried Chicken Sandwiches og har sneget sig ind på en klar top 3 over det bedste street food jeg nogensinde har indtaget.

Sigurd

Sigurd er ansvarlig for gastronomisk udvikling. Henvend dig til Sigurd, hvis du har en foodtruck eller madcykel og vil være en del af vores fællesskab.


Bedste street food oplevelse
Jeg var i Marrakesh, Marokko, hvor jeg stiftede bekendtskab med Tangier. En lerkrukke som fyldes med kød, grønt, krydderier og fond eller vand og derefter bliver langtidstilberedt i bålet ved den lokale hamam. Traditionen foreskriver at man går på gaden fra slagter, til grønthandler, til krydderihandler og får hver forhandler til at proppe ens ønsker ned i krukken. At aflevere vores Tangier ved den lokale hamam bestyrer, slentre rundt i 3-4 timer i tålmodighed og vente på at den blev færdig og derefter åbne for låget og dykke ned i krukkens herligheder er den absolut langsomste, men også en af de bedste street food oplevelser jeg har haft.

Andrea

Andrea er ansvarlig for salg og booking for private og virksomheder. Henvend dig til Andrea, hvis du har spørgsmål vedrørende salg og bookinger.


Bedste street food oplevelse
Jeg var i Cambodia med en veninde og på vores sidste aften var vi på et natmarked i Phnom Penh, hvor vi fik en simpel men lækker nudel ret, som blev nydt mens solen gik ned og siddende på tæpper, som var lagt ud i stedet for borde og stole. Langsomt livede markedet op og blev fyldt med aktivitet og mennesker. Omgivelserne, selskabet og maden til sammen var den perfekte street food oplevelse!

Vi fejrer 10 års jubilæum

10 år med fedtede fingre.

Siden 2014 har vi været på mission: at gøre eventcatering mere smagfuld, fleksibel og mindeværdig. I dag står vi med et stærkt netværk af food trucks, dygtige madaktører og hundredevis af events bag os. Rebel Food er ikke bare mad – det er stemning, duft, nærvær og gastronomi serveret direkte til dine gæster.

... og vi er stadig sultne efter mere.

Download katalog

Er du interesseret i at se nærmere på vores samlede team af Food Trucks og hvad vi kan tilbyde i 2025? Så klik her!