Tasting menu
Tasting menuen består af en række mindre signaturretter fra forskellige food trucks, der tilsammen udgør et fuldt måltid.
Her kan du se, hvad denne food truck serverer, når den er en del af et fælles tasting-setup med flere vogne.
Signatur tasting
- Causa
Kartoffelcausa lavet på, gul chili og lime med plukket
kyllingekød, sellericreme, avocado og peruvianske sweet
drop peppers
Grøn tasting menu
- Causa
Kartoffelcausa lavet på, gul chili og lime med
soyaprotein, vegansk mayo, avocado og peruvianske
sweet drops peppers
A la carte menu
Forretter
- Causa
Kartoffelcausa lavet på lime og gul chili, med plukket kyllingekød, sellericreme, avocado og peruvianske sweetdrop peppers.
Kan laves i vegetarversion. - Ceviche
Råmarineret hvid fisk i tigermælk (lime, ingefær, hvidløg, bladselleri og chili) serveret med søde kartofler og sprøde chulpe majs.
Hovedretter
- Lomo Saltado
Saftigt oksemørbrad i en lækker soja sauce med lynstegte løg, tomater, chili og persille. Serveret med ris og pommes frites.
Kan laves i vegetarversion med peberfrugt og broccoli - Malaya Frita
Kogt, marineret og stegt oksespidsbryst, saftig inden i og sprødt uden på. Serveret med frisk grøn criolsalat og kartofler/cassava. Mørt og fyldt med umami.
- Aji de gallina
Kylling i cremet gul chili stuvning, serveret på kartoffel skiver pyntet med hårdkogt æg, kalamataoliven og grøn salat.
En typisk højlandsret. Kan også laves som ret med ris til.
Sides
- Quinoa-salat
Supersund og lækker quinoasalat, lavet med fint hakkede gulerødder, broccoli, persille og sort og hvid quinoa med ristede sesamfrø, frisk ost og persillesalsa.
Desserter
- Lemon Pie
- Lucuma mousse
Lucuma er en frugt fra Andes højlandet. Mousse med naturlig smag af vanilje, malt og kaffe
Menuforslag
- Forret
Causa
- Hovedret
Lomo Saltado
- Dessert
Lucuma Mousse
Allergener & Præferencer
Mulighed for at tilgodese følgende gængse allergier (kan dog indeholde spor)